Duartrokitje Të Mëdha Kur P.Ritej Torta, Çifti Sht.Anget, Por Pas 1 Jave Kupton Se Në Dasmën E Tyre Kishte Ndodhur Diçka E Habitshme


Video e një çifti që u martua së fundmi dhe disa momente gjatë dasmës u shoqëruan me duartrokitje nga të ftuarit, ka rezultuar komplet nje histori tjeter, ndryshe nga sa mendohej edhe nga vete protagonistet. Ata mendonin se te ftuarit po duartrokisnin gjatë p re r jes së tortës së tyre per kete detaj, por në fakt duartrokitja po shkonte për dikë tjetër. Stacey dhe Brian Paterson, nga Falkirk, Skoci, mbeten te sht an g ur kur të ftuarit filluan të duartrokisnin dhe xhironin teksa po përpiqeshin për të p re rë tortën e dasmës.

Por çifti i lumtur nuk ishte në dijeni se momenti i tyre i madh ishte duke u elektrizuar nga djali tetë-vjeçar Jay, që po bënte një kërcim të pa zak on të pas tyre. Dyshja shikonte njëri-tjetrin në sy duke menduar se e gjithë vëmendja ishte për ta, znj. Paterson, 32 vjeç, kuptoi se ata ishin ne gli zh u ar ditë më vonë pasi po shihte videon. “Mendova se p rer ja e tortës ishte emocionuese, ndërsa të gjithë qeshnin dhe xhironin me telefonat e tyre. Por vetëm disa ditë pas dasmës, kuptova se kjo nuk ishte për ne, por për Jay”, tha nusja.