Do të filloni 1 bashkëpunim fitimprures/ Astrologia Meri paralajmëron këtë shenjë horoskopi


Dashi;Do gjeni njeriun e duhur për të bërë biznes këto ditë apo për ti dhënë fjalën për një lidhje të qëndrueshme në jetën er otike e personaleDemi;Kjo fundjave do sjellë një inisiative të mirë në çështjet ekonomike. Një rregullim por edhe një marrëdhënie er otike me dikë që jeton largë do bëhet realitet

Binjaket;Një marrëveshje e fshehtë sot apo një punë e padeklaruar do ju shpëtoj nga një detyrim ekonomik. Po kështu do keni një takim privat te fshehte dhe konkret

Gaforrja;Do ju vij një mbështetje nga nje mik apo i njohur dhe do përfundoni me sukses një marrëveshje pune apo bashkëpunimi. Në jetën personale merrni vendime martesash.Teksti vazhdon pasi te likoni ne rekl ame.