Djali zë mat të fejuarën, ajo po e bënte me kushëririn e tij në shtëpi. Kur po i griste rrobat futet


Një djalë reagoi me zemërim kur kapi të dashurën e tij duke bërë sjellje shumë të afërta me kushëririn e tij.Kështu që ai mori kontakt me “To Catch A Cheater” për ta ndihmuar për të gjetur të vërtetën.Në video, hetuesit shumë shpejt zbulojnë se Mariela është jobesnike ndaj të dashurit të saj kur ajo largohet nga një burrë me një burrë tjetër. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Por situata është bërë më keq kur njeriu është identifikuar si Victor, kushëriri i Raul, shkruan ShkodraNews. Kamerat e ndjekin çiftin në shtëpinë e Victor-it, ku çifti shpejt merr zjarr, duke ndarë puthjet e pasionuara dhe duke u grisur rrobat e njëri-tjetrit.Ai bërtet: “S’ka mundësi! S’ka mundësi! E dija këtë! Nuk i besoj syve… kushëriri im! ”“Çfarë ka që nuk shkon me ty? A mendoni se unë jam idiot?” Me p0sht keni 2 νide0 klik0jeηi te dyat jane me pjese te ndara 2 νide0t kan rеκ|αmα p0r pritni pak deri te larg0het…