Ditë Zie: Adelina e “humb” burrin milioner, E kap mat me kolegen e saj


Adelina Tahiri do të ”çmendet” kur ta kupton se me cilën kolege të saj e ka ‘tradhëtuar’ burri i vet.Adelina Tahiri është këngëtarja shqiptare nga Maqedonia e që për publikun u bë e njohur qysh në daljen e parë në skenë.Ajo nuk mund te ju besonte pamjeve qe sapo pa dhe morri ne telefon mamin e saj.Adelina është shumë e pranishme në festa të ndryshme bashkë me burrin e saj. / H ap Pa mjet Eks kluzive pasi ta tejkalosh mark etingun