Disa Ditë Pas Martesës, Gjykata “Tro.Ndit” Fjolla Morinën


Ka ndryshuar akuza për këngëtaren Fjolla Morina, nga “a rmëmbajtje pa leje”, “në t rafikim të a rmëve dhe m unicioneve”. “Abc News” raporton se këngëtarja rezulton të jetë marrë e p andehur nga prokuroria e Kukësit, për akuzën e “Trafikut të a rmëve dhe m unicioneve” kryer në bashkëpunim. Po ashtu edhe partneri i saj, Fisnik Syla dhe shoferin e këtij të fundit, Fitim Muji, akuzohen për këtë vepër.

Pak ditë më parë prokuroria e Kukësit u ka komunikuar akuzën e re tre personave të proceduar dhe tashmë çështja kundër Fjolla Morinës, Fisnik Syla dhe Fitim Mujit, ka përfunduar në gjykatën e Kukësit.