Bashkëshortja E Korab Shaqiri Tregon Se Çfarë Babai Është Ai


Bashkëshortja e Korab Shaqiri tregon se çfarë babai është ai.Këngëtari Korab Shaqiri, që tashmë është edhe profesor muzike, ka karrierë të gjatë e të sukseshme.Ai, e ka trashëguar talentin e muzikës nga babai i tij, këngëtari i pakrahasueshëm, Ilir Shaqiri.

Ndërkohë, Korabi nuk është vetëm këngëtar e krijues i shkëlqyer, por edhe një bashkëshort e baba shembullor që i dedikon mjaftë kohë familjes, shkruan “Kosovarja”.E shoqja e këngëtarit, e ka fiksuar një moment të tij nën shoqërinë e të birit.Bukur, apo jo? Hape pamjen më poshtë dhe shikoje të plotë.