Barcelona i vë ultimatum lojtarëve…!!!


Menaxhmenti i Barcelonës ka njoftuar zyrtarisht negociatat me disa nga lojtarët për të ulur pagën për shkak të situatës financiare në klub.Barcelona po pëson humbje të mëdha për shkak të pandemisë dhe ka borxhe për të kryer, kështu që u kërkon lojtarëve të pranojnë një ulje të pagave.

“Pas disa ditësh takimesh të tensionuara, palët përfunduan negociatat dhe përfunduan konsultimet pa arritur një marrëveshje. Palët kanë rënë dakord që një afat përfundimtar të 23 nëntorit do të jepet për të shqyrtuar dhe vendosur nëse opsionet e propozuara mund të miratohen “, tha klubi katalan në një deklaratë.Është vërejtur se për shkak të humbjeve të shkaktuara nga pandemia e koronavirusit, Barcelona duhet të vazhdojë të ulë pagat e lojtarëve në shumën totale prej 191 milionë euro.