Ardit Gjebrea më i pikëlluar se rrallë më parë, ja çfarë i ka ndodhur


Moderatori i njohur, Ardit Gjebrea ka nd arë së fundmi një pozë me një ndj ekëse të vogël të tij duke zbu luar njëherazi situatën e krijuar me të teksa e ka takuar gjatë xhirimeve.“E çfarë mund të bësh, kur një engjëll i vogël të thotë: “Të kam xhan” dhe ti as nuk e përqafon dot nga kushtet e di ktu ara?

I lutem mamit të saj ta “sht rydhë” fare për mua. Bekime për ty Enia”, ka shkruar Arditi krah postimit ku shfaqet me vajzën e vogël me të cilën ka vendosur të bëjë me duar një z emër në vend të përqafimit të munguar. Kujtojmë se që p rej p andemisë ‘Covi d-19’, Gjebrea i ka zhvendosur një pjesë të xhirimeve në terren, aty ku dhe duket se merr shumë d ashuri nga ndj ekësit e tij.