Anna “lë nam” në emision, hąp këmbët dhe zbuIon pjesët lNTlME


Anna Kauri, një nga konkurentet e emisionit ‘Përputhen’ ka zbuluar pak më shuëm seç duhet në puntatën e fundit.

Siç shihet edhe në fotot e mëposhtme, Anna teksa komente e revoltuar në studio, ka ‘harruar’ që është veshur me fustan dhe ka hapur këmbët. Në ato momente, të gjithë djemtë që kishte përballë, dhe e gjithë audience nga televizori mundi të shihe pjesët intime të vajzës. Fotot e saj kanë bërë xhiron e rrjetit dhe ndërsa vetë konkurentja e “Për’puthen” nuk ka qenë e vetëdijshme rreth skenës që la.