Anglezi martohet me shqiptaren, por i ndodh e papritura: “U shokova kur mora vesh se punonte si”


Kësaj here në rubrikën e psikologes në gazetën britanike ‘The Sun’, ka mbërritur një histori që përfshin një vajzë shqiptare. Një 39-vjeçar anglez është njohur me një vajzë 23-vjeçe nga Shqipëria përmes rrjeteve sociale, dhe vetëm pak kohë më pas ata janë martuar.

Por vajza pas martese i tregon se është pro/stitutë dhe se dëshiron ta vazhdojë aktivitetin e saj pasi kështu fiton shumë para. Ai nuk e ka pranuar këtë marrë/veshje me vajzën shqiptare dhe kështu ka nisur procedurat e div/orcit… por historia vijon edhe më tej! Ja çfarë i ka treguar ai psikologes Deidre. Letra e 39-vjeçarit:

“Nuk i rezistoj dot bashkëshortes sime kur e takoj pasi ajo është vërtetë një grua shumë se/ksi, por ky është një gabim që po bëj sepse ne tashmë do të divo/rcohemi. Ajo është 23 vjeçe dhe vjen nga Shqipëria. Ne jemi njohur online dhe unë kam paguar që ajo të vinte në Angli para tre muajsh dhe menjëherë pas kësaj u martuam.

Fatk/eqësisht martesa jonë zgjati vetëm 1 javë! Unë jam 39 vjeç dhe gjithnjë kam qenë tip i turpshëm dhe nuk kam pasur eksperienca se/ksuale apo lidhje, dhe për këtë jam just/ifikuar me faktin se jam i zënë me punë. Vajzën e njoha teksa po flisja online dhe rastësisht filluam të bisedonim. Ajo mu duk shumë e sjellshme dhe më hyri në zemër.

Kur vendosi që të vinte këtu tek unë ajo më tha se duhej të martoheshim sepse për ndryshe do t dërgonin sërish në Shqipëri sepse nuk kishte dokumentacione. Unë pranova dhe u martuam menjëherë. Vetëm pas një jave martese, ajo më tregon se punon pro/stitutë dhe nuk ka ndërmend të heqë dorë pasi kjo i sjell shumë të ardhura. U mundova ta bind se nuk ka nevojë të punojë pasi tashmë më ka mua…por sërish ajo vazhdoi zanatin.

Fillova të bëj gati div/orcin pasi nuk mendoj se ajo vajzë është e duhura për mua. Muajin e fundit ajo më kontaktoi prapë dhe më kërkoi që të merrte një pjesë nga pasuria ime por avokati i shpjegoi se nuk i takonte asgjë. Pas kësaj ajo kërkoi që të më takonte dhe më tha se e kishte marrë malli. Kur e takova nuk i rezistova dot, sepse se/ksi me të gjithnjë më ka marrosur, por e di që po bëj gabim. Ndihem shumë keq sepse e kam të vështirë të largohem prej saj…”

Përgjigjja e psikologes: “Ti je një persona i kujdesshëm dhe me vlera dhe nuk mund të pranosh martesën me një punonjëse se/ksi. Nëse e ke të vështirë të shkëputesh prej saj pasi e takon, atëherë mos e tako. Duke bërë se ks me të edhe nuk shkëputesh por njëkohësisht edhe rre/zikon të marrësh ndonjë sëmundje se/ksualisht të tran/smetueshme, duke marrë parasysh që vajza fle me shumë meshkuj. Të këshilloj ta harrosh atë dhe të vijosh me procedura e divorcit. Gjithashtu fillo të dalësh dhe të njohësh miq dhe persona të rinj”.