Alketa Vejsiu Vjen Për Këtë Mashkull Nga Tirana Në Prishtinë


Alketa Vejsiu pa pikën e dyshimit është një nga prezantueset femra më të zonjat, që për vite me radhë mbetet e fuqishme në botën e televizionit.Ajo, ka preza ntuar sukseshëm me dhjetra emisione televizive, formate interesante, që kanë ngërthyer vëmendjen e shikuesit.

Alketa bashkë me avera Grabocken sapo kanë nisur një tjetër shou televizi, të quajtur “Love Story”.Si rëdom, prezantuesja duket shumë bukur dhe me klasë, ndërkaë për flokët e saj po kujdeset hair-artisti i njohur kosovar, Kaci, shkruan “Kosovarja”.Kastriot Lleshi për të gjithë i njohur si Kaci, është emri më i njohur i kësaj fushë në rajon.