Albin Kurti po rritet shumë , ja sa vota parashikohet të marrë në këto zgjedhje


Albin Kurti eshte politikani me rritjen me te madhe dhe te vazhdueshme ne politiken kosovare ai që prej pjesëmarrjes së parë në zgjedhjet e vitit 2010, kryetari i Vetëvendosjes, Albin Kurti vazhdimisht i ka rritur votat prej mbi 58.000 herën e parë deri rreth 185.000 në zgjedhjet e fundit.

Sipas hulumtimeve dhe anketave te organizatave te ndryshme parashihet qe mbeshtetja per liderin e vetvendosjes te rritet ende dhe te vazhdoj trendin rrites , disa anketa e tregojne se zoteri Kurti ne zgjedhjet e fundit qe do te mbahen do ti kaloj shifrat e 200.000 votave.