Afërdita Demaku Ia Kalon Vajzës Së Saj Në Këtë Pikë


Afërdita Demaku ia kalon vajzës së saj në këtë pikë. Afërdita Demaku ka bërë një transformim të jashtëzakonshëm në pamjen e jashtme, duke hequr shumë kilogram.Këngëtarja po duket shumë bukur dhe sikur koha ka ndaluar për të.Me poshte i gjeni pamjet .

Afërdita nuk është e vetmja këngëtare mbrenda familjes, pasi tani me muzikë po merren edhe vajza e djali i saj, që këngës po ja thonë mjaftë mirë, shkruan “Kosovarja”. Në këtë foto ku këngëtarja shihet me të bijen, Donen, nuk dihet se kush është e ëma e kush e bija, shkruan “Kosovarja”.