74-Vjeçarja Që Jeton E Vetme: Zgjohem Në 4 Të Mëngjesit Dhe Gjithë Ditën Nuk Futem Brenda


Ajo çdo ditë zgjohet në ora 4:00 të mëngjesit. Puna e parë e saj është nd ezja e zja rrit. Prej 30 vitesh Rrushe Qorraj jeton vetëm në fshatin Drelaj të Rugovës.E moshuara asnjëherë nuk ka mundur të largohet nga ky vend.

Në k asollen e saj prej dr uri 74 vj çarja kalon katër st inët e vitit dhe aty e gjen q etësinë. “Unë zgjohem herët dhe ora 4 nuk më gjen fj etur. Përgatis ndonjë ushqim të mirë çfarë vet d ëshiroj”, tregon e m oshuara për Dukagjinin.

Përk undër viteve mbi supe, Rr ushja asnjëherë nuk lodhet duke u kujdesur për 15 bagëti.“Gjithë ditën nuk futem brenda. Merrem me punët e shtëpisë dhe p astrimin e am bientit”.