ʺKurrë nuk kam patur dëshirë për të go ditur ndonjëherë me gr usht dikë, por Marcelo duhet ta meritonte’


Ish sul muesi i njohur Peter Crouch i cili më 12 qershorin e 2019 vari ‘këpucët në go zhdë’, ka deklaruar se nuk ka patur kurrë që llim për të marrë kartona të kuq sidomos në sf idë e Champions it të vitit 2011 ndaj Real Madridit.ʺKam patur kon testime për gjy qtarin, pasi tek ndë rhyrja ndaj Sergio Ramos ka qenë e drejtë, por më pas në ndërh yrjen ndaj Marcelon unë shkova për të kapur topin dhe ai erdhi tek unë dhe u rr okullis disa herëʺ, shton Crouch.

‘Atë nde shje gjiganti anglez doli me karton të kuq pas dy të verdhave duke luajtur vetëm 15 minuta lojë ku Tottenhami i tij u mund 4-0 nga madrilenët.ʺPas asaj ndë rhyrje ai u ngrit menjëherë në këmbë, fotot e nde shjes janë dës hmi e kësaj. Unë kurrë nuk kam patur dëshirë për të go ditur me gru sht dikë, por Marcelo do ta meritonteʺ, përfundoi ai.